Iedereen heeft een meubelstuk met emotionele waarde. Een erfenis of een voorwerp waar je iets mee wilt. Of je zoekt iets speciaals.
Ik vind het voor je en ik maak het voor je.
Gewoon bellen: 06-15181173 of stuur een mail naar info@d-uk.nl

Opdracht 1

Kabouterhuizen voor Speltherapie Fransen Delfgauw.

Van 5 antieke stoven heb ik deze huizen gemaakt. En met allerlei materiaal heb ik van deze vijf huizen echte kabouterhuizen gemaakt inclusief bruggetjes

Opdracht 2

Een verzoek om een echte kerkbank uit de Katholieke Kerk in het dorp, vrolijk te beschilderen. De banken kwamen in de verkoop en staan in de regio in allerlei tuinen.

Opdracht 3

Een volgende kerkbank uit dezelfde kerk. Ook met stiekeme plakjes kauwgom. Deze kerkbank is gelakt met teakkleurig houtlak voor buiten en pizzarood voor een aantal vlakken op de bank.

Opdracht 4

Grote mensen houden ook van de kastjes van De Uk.  Bij dit kastje had ik het verzoek om het in matte verf te schilderen, een tint donkerder dan hun muur in de woonkamer. Deze dame spaart Jezusbeelden en dit kastje is er perfect voor.

Opdracht 5

Wil je een tweede kastje Maan maken. We gaan ze gebruiken als nachtkastjes. Ja, natuurlijk. De tweede werd duidelijk een kastje voor volwassenen. Ze staan prachtig!

Opdracht 6

Op de boomstronk in de voortuin moest een nieuw tafelblad komen, gemaakt van het oude keukenblad. Natuurlijk, gaan we doen!