Waarom Kinderwinkel d´ Uk?

1 februari opende mijn kinderwinkel d´Uk. Ik heb de kinderen op de basisschool goed leren kennen tijdens 30 jaar basisonderwijs. Dat resulteerde in de opening van een echte kinderwinkel waar je ook zelf mag winkelen met een winkelkarretjes, op een trappetje bij de toonbank kan en lekker kan spelen in de speelhoek. Ik speelgoed voor kinderen tot 9 jaar en knutselspullen voor iedereen tot 99 jaar.

Verder maak ik kindermeubels, o.a. in opdracht. Stoeltjes vsn Schilte in een kleur met naam, speelgoedkisten, stoel en tafel in gewenste kleur, kastjes, kinderstoelen etc. Ik heb een voor keur voor Torck en ben steeds op zoek naar deze meubels.

Een belangrijk thema van mijn bedrijf is duurzaamheid. Dat krijgt vorm door bewust inkopen van speelgoed bij betrouwbare groothandels. Voor mijn kindermeubels gebruik ik voor 90% gebruikte meubels die ik bewerk met verf op waterbasis.

De merken die ik verkoop in mijn kinderwinkel staan voor uitstekend en goed doordacht speelgoed. Oa, Djeco, Crocodile Creek, Goki, Pintoy, Tender Leaf Toys, Viga, Simply for Kids, Scratch, Ostheimer, HOlztiger etc. etc.

Kom samen met je kind lekker naar de winkel om te snuffelen. Dat is veel fijner kadootjes kopen dan via internet, dat weet ik zeker!  Bovendien….shop local! We kunnen het gebruiken aan onze mooie Hoogstraat in Schiedam!

Tot ziens bij d’ UK!